Gasten opening Joosten Bemmel steunen KWF

14-07-2016

17 Juni j.l. was het eindelijk zover; de officiële opening van het nieuwe logistieke hart van Joosten Kunststoffen. Het nieuwbouwpand in Bemmel vervangt de oude vestiging in Gendt.

Wij keken uit naar de opening na een periode van bloed, zweet en tranen om tot dit hoogtepunt te komen. Voor ons was de opening alles wat we ervan verwacht hadden; een feestje.

Na de officiële handelingen werden de gasten rondgeleid door het magazijn, de kantoren, de productiehal en het buitenterrein. Vervolgens was het tijd voor een heerlijk buffet en een flinke borrel. De avond werd spetterend afgesloten door de enthousiaste jongens van één van de meest geboekte coverbands van Nederland; Baby Blue.

Tijdens de opening was ruim aandacht voor KWF kankerbestrijding. Als zakenvriend van KWF hadden wij de genodigden gevraagd een donatie te doen aan dit goede doel via een speciaal opgezette KWF actie-pagina. Dat bleken onze gasten te kunnen waarderen met een geweldig bedrag als resultaat. Tijdens de avond zelf konden we bekend maken dat de opbrengst op €5000,- stond. Ook na de opening kwamen er nog donaties binnen wat het eindbedrag op €5250,- heeft gebracht.

Wij willen onze gasten, ook namens KWF, bedanken door hun gulle donaties.

 

    

   

  « naar overzicht


Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF