ONZE PARTNERS: EXCLUSIEF BIJ JOOSTEN

Wij zijn exclusief dealer van een aantal gerenommeerde en innovatieve fabrikanten. Door de hechte band met deze fabrikanten zijn wij nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en beschikken over gedegen productkennis. Feedback uit de praktijk geven wij door aan de fabrikant en ondersteunen zo de productontwikkeling van de leveranciers. 

 

TenCate

TenCate Geosynthetics is de wereldmarktleider op het gebied van geotextiel- en geogridproductie. TenCate Geosynthetics biedt kennis en (project)ondersteuning bij het ontwerp en de realisatie van uw project. Wereldwijde ervaring en uitvoerige kennis van geotechniek en de meest recente ontwerprichtlijnen zorgen voor een economisch en betrouwbaar ontwerp. Onze oplossing bevat ontwerpadvies, productie van hoge sterkte geogrids en geotextielen en installatie ondersteuning. Daarnaast kennen wij een flexibele productie van onze geokunststoffen.

 

Tensar

Tensar International is een wereldleider in de fabricage en levering van geogrid producten en systemen voor funderings- en asfaltwapening, erosiebescherming, waterbouw en het wapenen van grond. Tensar heeft meer dan 30 jaar ervaring met samenwerken in (inter-)nationale projecten, met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, bieden van uitgekiende ontwerpen, geven van deskundige adviezen en ondersteunen bij praktische vraagstukken. Er wordt een duurzame oplossing geboden met zorgvuldig en uitvoerig geteste producten en/of systemen. 

 

GreenBlue Urban

GreenBlue Urban, opgericht in 1992, doet onderzoek naar en levert oplossingen voor groeiplaatsverbetering in een stedelijke omgeving. Het doel is een drastische verbetering van de kwaliteit van groen in de stad. GreenBlue Urban ontwikkelt producten om een duurzaam, groen landschap in de stad te creëren voor toekomstige generaties.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF