MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Onze maatschappelijke betrokkenheid: zakenpartner van KWF

Kanker raakt ons allemaal. Ook bij Joosten Kunststoffen ontkomen we er niet aan en hebben collega’s dierbaren verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Als Joosten Kunststoffen willen we bijdragen aan de strijd tegen en onderzoek naar kanker. Wij doen we dit als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding.

 

Onze betrokkenheid bij het milieu: Joosten investeert in het milieu

Het is een niet te ontkennen gegeven dat investeren in ons milieu noodzakelijk is. Wij vervangen onze oude trekkers door nieuwe MAN TGS trekkers met de nieuwste Euro 6 motor voor schoner, efficiënter en stiller transport. Daarnaast maken wij afspraken met onze leveranciers over leveringen direct vanaf de fabriek. Dit spaart het milieu en is efficiënter. 

Daarnaast zijn steeds meer personenauto's uit het wagenpark hybride en staan bij de vestiging in Bemmel de eerste oplaadpunten voor elektrische auto's.

De Nederlandse Emissieautoriteit (NEa) heeft Joosten Kunststoffen een Emissievergunning verleend. Ieder jaar stelt Joosten een emissieverslag op over de CO2-uitstoot van het afgelopen jaar. Het verslag wordt geverifieerd door een onafhankelijke en geaccrediteerde verificateur.

Ons personeel van de toekomst: Erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Wij investeren in het personeel van de toekomst door studenten een stageplaats of leerbaan aan te bieden.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF