ANDERE JOOSTEN ONDERNEMINGEN

De ecodak en groendak specialist 

Door zijn duurzame karakter verhoogt een ecodak de waarde van een gebouw en de leefbaarheid van de omgeving. Een ecodak heeft een snelle terugverdientijd. Kortom: een uitstekende investering.Maar het ene ecodak is het andere niet. Het onderscheid is pas zichtbaar na een jaar of tien. Dan pas zie je namelijk wat het verschil maakt. Niet de beplanting, maar de kwaliteit van de gebruikte kunststoffen, de constructie en de waterbeheersystemen.

 

Maatwerk Putten, kolken, foliewerk en specials 

Maatwerk loopt als een rode draad door de dienstverlening van Joosten Productie en Lastechniek. Dit begint bij een professioneel advies en eindigt in een aantal gevallen letterlijk bij het leveren van maatwerkproducten uit de eigen fabriek in Bemmel. Hier worden PE inspectieputten, PVC kolken, PVC drainageputten en andere specifieke kunststofoplossingen op maat gefabriceerd. We onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in de snelheid waarmee we de klant bedienen. 

 

De tenderpartner bij aanbestedingen 

Joosten Concepts is de tenderpartner die al in het voortraject met de aannemer in gesprek gaat en samen met de aannemer het D&C bestek, UAV-GC werk of andere besteksvorm analyseert. Binnen Joosten Concepts werken verschillende partijen samen: Joosten Kunststoffen, Joosten Productie en Lastechniek, ingenieursbureau Geologics, producenten Tensar, TenCate en Vrijenban Betonfabriek en uitvoerende partners Molhoek Aannemingsbedrijf en Loonbedrijf Van Etten.

 

Buiten de landsgrenzen

De Nederlandse aannemerij is wereldwijd bekend en gerespecteerd om z’n expertise en is betrokken bij de grootste projecten. Onder de naam Joosten Plastics International levert Joosten Kunststoffen materiaal en kennis buiten onze landsgrenzen.

Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF