Joosten zoekt nog meer collega's

08-09-2017

Onze vestiging in Bemmel groeit door en is op zoek naar nieuwe collega’s...

 

JUNIOR CHAUFFEUR m/v  

Wat ga je doen? Je bent als startende chauffeur verantwoordelijk voor het vervoeren en afleveren van bouwmaterialen door heel Nederland. Je vertrekt dagelijks vanuit Bemmel met een van onze eigen trekkers met oplegger die geladen voor je klaar staat. Bij de klant, vaak op een bouwplaats, help je met lossen van de materialen. 

Wat moet je hebben? Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van Joosten Kunststoffen bij de klant. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE. Bezit van een VCA Basis certificaat en een heftruck certificaat is een pre.

 

JUNIOR COMMERCIEEL MEDEWERKER m/v

Wat ga je doen? Je adviseert klanten over producttoepassingen, calculeert projecten, brengt offertes uit... en volgt deze op. Je wordt intern opgeleid tot productspecialist.   

Wat moet je hebben? Minimaal afgeronde MBO opleiding (commerciële richting is een pre), commercieel technische affiniteit en doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je secuur, enthousiast, flexibel, collegiaal en zelfstandig.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden, informele collegiale werksfeer, interne opleiding en er zijn doorgroeimogelijkheden voor iedereen.

Heb je interesse?

Stuur je sollicitatie naar: bemmel@joostenkunststoffen.nl o.v.v. “vacature”. 

 

 


« naar overzicht


Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF